Политика за поверителност

Политика за поверителност за най-добрите казино бонуси

В Top Casino Bonuses, достъпен от topcasinobonuses.info, един от основните ни приоритети е защитата на личните данни на нашите посетители. Този документ за политиката за поверителност съдържа видовете информация, която се събира и записва от Top Casin

Политика за поверителност за Top Casino Bonuses

В Top Casino Bonuses, достъпни от topcasinobonuses.info, един от основните ни приоритети е поверителността на нашите посетители. Този документ за Политика за поверителност съдържа видовете информация, които се събират и записват от Топ Казино Бонуси, и как я използваме.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от повече информация относно нашата Политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас.

Настоящата Политика за поверителност се отнася само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която те споделят и/или събират в Top Casino Bonuses. Настоящата политика не е приложима за каквато и да е информация, събрана офлайн или чрез канали, различни от този уебсайт. Нашата Политика за поверителност е създадена с помощта на Генератора на безплатна политика за поверителност.

Съгласие

Използвайки нашия уебсайт, Вие се съгласявате с нашите Бонуси за поверителност и начина, по който ги използваме.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от повече информация относно нашата Политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас.

Настоящата Политика за поверителност се отнася само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която те споделят и/или събират в Топ Казино Бонуси. Настоящата политика не е приложима за каквато и да е информация, събрана офлайн или чрез канали, различни от този уебсайт. Нашата Политика за поверителност е създадена с помощта на Генератора на безплатна политика за поверителност.

Съгласие

Използвайки нашия уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и приемате нейните условия.

Информация, която събираме

Личната информация, която се иска да предоставите, и причините, поради които се иска да я предоставите, ще Ви бъдат разяснени в момента, в който Ви помолим да предоставите личната си информация.

Ако се свържете с нас директно, може да получим допълнителна информация за вас, като например вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и/или прикачени файлове, които може да ни изпратите, и всяка друга информация, която решите да предоставите.

Когато се регистрирате за Акаунт, може да поискаме информация за контакт с вас, включително елементи като име, име на компанията, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Как използваме вашата информация

Използваме информацията, която събираме, по различни начини, включително за:

  • Предоставяне, управление и поддръжка на нашия уебсайт
  • Усъвършенстване, персонализиране и разширяване на нашия уебсайт
  • Да разберем и анализираме как използвате нашия уебсайт
  • Разработване на нови продукти, услуги, характеристики и функционалност
  • Комуникираме с Вас, директно или чрез някой от нашите партньори, включително за обслужване на клиенти, за да Ви предоставяме актуализации и друга информация, свързана с уебсайта, както и за маркетингови и промоционални цели
  • Изпращаме ви имейли
  • Издирване и предотвратяване на измами

Файлове с дневници

Top Casino Bonuses следва стандартна процедура за използване на лог файлове. Тези файлове регистрират посетителите, когато те посещават уебсайтове. Всички хостинг компании правят това и е част от анализите на хостинг услугите. Информацията, събирана от лог файловете, включва адреси на интернет протокол (IP), тип на браузъра, доставчик на интернет услуги (ISP), дата и час, препращащи/изходни страници и евентуално брой кликвания. Те не са свързани с никаква информация, която може да бъде идентифицирана лично. Целта на информацията е за анализиране на тенденциите, администриране на сайта, проследяване на движението на потребителите в сайта и събиране на демографска информация.

“Бисквитки” и уеб маяци

Както всеки друг уебсайт, Top Casino Bonuses използва “бисквитки”. Тези “бисквитки” се използват за съхраняване на информация, включително за предпочитанията на посетителите, както и за страниците на уебсайта, които посетителят е разгледал или посетил. Информацията се използва за оптимизиране на преживяването на потребителите чрез персонализиране на съдържанието на нашите уеб страници въз основа на типа на браузъра на посетителите и/или друга информация.

За по-обща информация относно “бисквитките”, моля, прочетете статията “Бисквитки” от Генератора на политики за поверителност.

Политики за поверителност на рекламните партньори

Можете да се консултирате с този списък, за да намерите Политиката за поверителност за всеки от рекламните партньори на Топ Казино Бонуси.

Трети страни – рекламни сървъри или рекламни мрежи – използват технологии като бисквитки, JavaScript или Web Beacons, които се използват в съответните им реклами и връзки, които се появяват на Top Casino Bonuses, и които се изпращат директно в браузъра на потребителите. Те автоматично получават Вашия IP адрес, когато това се случва. Тези технологии се използват за измерване на ефективността на техните рекламни кампании и/или за персонализиране на рекламното съдържание, което виждате на посещаваните от Вас уебсайтове.

Обърнете внимание, че Top Casino Bonuses няма достъп до или контрол върху тези бисквитки, които се използват от рекламодателите на трети страни.

Политики за поверителност на трети страни

Политиката за поверителност на Top Casino Bonuses не се прилага за други рекламодатели или уебсайтове. По този начин Ви съветваме да се консултирате със съответните Политики за поверителност на тези рекламни сървъри на трети страни за по-подробна информация. Тя може да включва техните практики и инструкции за това как да се откажете от определени опции.

Можете да изберете да деактивирате бисквитките чрез индивидуалните опции на браузъра си. За да научите по-подробна информация за управлението на бисквитките с конкретни уеб браузъри, можете да я намерите на съответните уебсайтове на браузърите.

Права на поверителност по ЗЗЛД (Не продавайте личната ми информация)

Съгласно ЗЗЛД, наред с други права, потребителите от Калифорния имат право да:

Да поискат от предприятие, което събира лични данни на потребителите, да разкрие категориите и конкретните лични данни, които предприятието е събрало за потребителите.

Да поискат от предприятието да изтрие всички лични данни за потребителя, които предприятието е събрало.

да поиска от предприятие, което продава лични данни на потребител, да не продава личните данни на потребителя.

Ако подадете искане, разполагаме с един месец, за да ви отговорим. Ако желаете да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Права за защита на данните по GDPR

Бихме искали да сме сигурни, че сте напълно запознати с всички ваши права за защита на данните. Всеки потребител има право на следното:

Право на достъп – Имате право да поискате копия от личните си данни. Възможно е да ви начислим малка такса за тази услуга.

Право на коригиране – Имате право да поискате от нас да коригираме всяка информация, която смятате за неточна. Също така имате право да поискате да допълним информацията, която смятате, че е непълна.

Право на изтриване – Имате право да поискате от нас да изтрием личните ви данни при определени условия.

Право на ограничаване на обработката – Имате право да поискате от нас да ограничим обработката на Вашите лични данни при определени условия.

Право на възражение срещу обработката – Имате право да възразите срещу обработката на личните ви данни от наша страна при определени условия.

Право на преносимост на данните – Имате право да поискате да прехвърлим данните, които сме събрали, на друга организация или директно на вас, при определени условия.

Ако подадете искане, разполагаме с един месец, за да ви отговорим. Ако желаете да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Информация за деца

Друга част от нашите приоритети е добавянето на защита за децата при използването на интернет. Насърчаваме родителите и настойниците да наблюдават, да участват и/или да наблюдават и ръководят тяхната онлайн дейност.

Top Casino Bonuses не събира съзнателно никаква лична информация от деца под 13 г. Ако смятате, че Вашето дете е предоставило такъв вид информация на нашия уебсайт, силно Ви препоръчваме да се свържете с нас незабавно и ние ще положим всички усилия, за да премахнем незабавно тази информация от нашите записи.